Konserter

Här hittar du information om våra kommande konserter, och även vad vi gjort tidigare. Ett urval av våra gamla konserter finns i konsertarkivet.

Dalafest – Sofia Vokalensemble på miniturné 30 juni – 2 juli!

Vi i Sofia Vokalensemble åker äntligen på mini-turné! Helgen 30 juni-2 juli gör vi konserter runtom i vackra Dalarna. Dags för Dalafest!

I Dala-Floda bjuder vi på ett varierat program med bland annat stycken som ”Only in Sleep” av letten Eriks Esenvalds, delar ur ”Chansons francaises” av Francis Poulenc och svenska körlyriksklassiker som ”Kung Liljekonvalje” av David Wikander.

Vid Musik i Siljan och avslutningsvis i Falun framför vi ett annat spännande program. Vår egen tenor Hannes Heinemann är oboesolist på Karin Rehnqvists stycke för kör och oboe, ”Till Ängeln med de brinnande händerna”. Andra stycken är Jörgen Jersilds smäktande och romantiska ”Min yndlingsdal” och ur Frank Martins ”Mässa för dubbelkör”, framför vi satsen ”Credo”. Sopranerna och altarna får själva sjunga ”Laudi alla Vergine Maria” av Giuseppe Verdi. Avslutningsvis sjunger kören också ”Zwei Slawische Psalmen” av estländaren Arvo Pärt och det vackra ”Miserere” av skotten James MacMillan.

30 juni kl. 18:00 – Dala-Floda Värdshus

1 juli kl. 16:00 – Siljansnäs kyrka, Musik vid Siljan
Förköp till reserverade, onumrerade platser med fri sikt�(+ avgift) via www.siljan.se

2 juli kl. 18:00 – Kristine kyrka, Falun
Fri entré!

Hoppas vi ses till helgen i Dalarna!

 

 

Följ oss på Facebook, Twitter och Instagram och håll dig uppdaterad med det senaste! Prenumerera även gärna på vår YouTube-kanal för att se filmer från våra tidigare konserter. 

  1 comment for “Konserter

Comments are closed.