Provkör din musik
med en av Sveriges ledande körer

Har du skrivit musik för kör? Ta din komposition vidare och låt en av landets bästa körer sjunga den.

Musik som ligger i en byrålåda berör inte. Den måste synas och höras för att kunna ta plats, men ändå är det många fina stycken som aldrig lämnar kompositörens händer. Det vill vi ändra på! Du kanske har ett helt färdigt stycke som du vill nå ut med, eller någonting under bearbetning som du vill ”provköra” med en riktigt bra kör.

Skicka det då till Sofia Vokalensemble, en av Sveriges mest prisade körer, så repeterar vi in det och ger dig tid att lyssna och arbeta genom stycket med oss. Vi ger dig feedback på musiken och om du vill spelar vi in det tillsammans, så du kan sprida det och få fler körer att framföra din musik.

Ta nästa steg och gör din musik hörd

Kontakta provkor@sofiavokalensemble.com så jobbar vi ihop!


Så funkar det

check Du kontaktar oss med ditt stycke.
check Vi repeterar in din musik och bokar sedan en tid då du kommer och träffar oss under en halvtimme.

check Du kan välja att själv dirigera oss, eller bara sitta med och lyssna när vi framför det för dig. Om du vill spelar vi in stycket åt dig.

check Du får med dig ett dokument med nedskriven feedback från oss som du kan använda för att eventuellt justera i stycket, och en högklassig inspelning för att marknadsföra det mot andra körer så fler får upp ögonen för din musik!

 

Priser

Stycke för mindre ensemble (upp till 16 sångare):
4995 SEK

Stycke för full kör (30 sångare):
8495 SEK

kontakta-oss

Vi kontaktar dig snarast möjligt efter att vi har tagit emot ditt meddelande!