Nytt år – öppet rep och provsjungningar i januari

Konzert für Chor

Nytt år betyder även att en ny termin börjar och vi i Sofia Vokalensemble bjuder in till öppet rep! Är du nyfiken på hur vi arbetar och kanske vill söka en ny kör? Varmt välkommen till vår öppna repetition onsdagen den 17 januari kl. 19:00-21:30 på Borgmästargatan 11.

Vi i Sofia Vokalensemble söker rutinerade sångare som vill börja sjunga med oss till våren! Under nästa termin har vi främst vakanser i tenorstämman men är alltid intresserade av att möta och höra nya potentiella sångare i alla stämmor för framtida projekt. Under våren gör vi bland annat konsert i Sofia kyrka i mars, samarbete och konserter med jazzmusiker i april och Litauenturné i maj.

 

Vi sjunger varierande repertoar från spröda a capellatoner till dramatiska stora klanger, från renässans till nyskrivna beställningsverk. Vill du sjunga i en kör där du också musicerar på hög nivå och samtidigt har fantastiskt roligt? Skicka ett mail till dirigent@sofiavokalensemble.com eller ledamot2@sofiavokalensemble.com om du är intresserad av en provsjungning så återkommer vi med detaljer! Provsjungningar anordnas torsdagen den 18 januari. Varmt välkommen att provsjunga!