Sofia Vokalensemble framför J.S. Bachs h-mollmässa

Vi i Sofia Vokalensemble firar 20 år och inleder vårt jubileumsår med J.S. Bachs fantastiska h-mollmässa! Varmt välkommen att ta del av en storartad musikupplevelse i Sofia kyrka söndagen den 8 mars kl 18:00, då vi framför verket tillsammans med orkester och solister.

H-mollmässan räknas till ett av musikhistoriens mäktigaste verk. Den tog tjugofem år att färdigställa, men framfördes sannolikt aldrig under Bachs livstid. H-mollmässan är en enastående uppvisning av Bachs genialitet och hans olika stilar som kompositör. Detta är musik som är variationsrik, virtuos och gripande vacker!

Medverkande:
Sofia Vokalensemble
Barockorkestern Tre Kronor

Solister:
Lisa Carlioth, sopran
Tove Nilsson, alt
Conny Thimander, tenor
John Erik Eleby, bas

Dirigent:
Bengt Ollén

Sofia kyrka
Söndagen den 8 mars klockan 18:00

Biljetter à 150 kr (120 kr för studenter och pensionärer) finns nu att köpa via www.sofiavokalensemble.com! Du får din biljett skickad till dig via e-post och SMS.

Från och med den 6 februari och så långt lagret räcker finns biljetter att köpa även hos Aulos på Folkungagatan 67 (där tillkommer en avgift på 10 kr per biljett) och Församlingsexpeditionen på Borgmästargatan 11 (kontant försäljning t.o.m. den 5 mars). Kvarvarande biljetter finns till kontant försäljning i kyrkans entré en timme före konserten. Platserna är onumrerade.

Gå till evenemanget på Facebook