In the Enigma of Light – välgörenhetskonsert 22 oktober

Konzert für ChorVi i Sofia Vokalensemble är mycket glada över att få bjuda in till vår stora höstkonsert – In the Enigma of Light. Biljettintäkterna går till Svenska Kyrkans insats för flyktingar i och runt omkring Syrien.

Söndagen den 22 oktober kommer vi uruppföra tonsättaren Catharina Palmérs ”In the Enigma of Light” som består av fem satser. Verket är skrivet till Sofia Vokalensemble och kretsar kring ”ljus-mörker” och ”hopp-förtvivlan”. Vi kommer uruppföra verket tillsammans med musikerensemblen Capella Nordica bestående av flöjt, oboe, fagott, klarinett, slagverk och stråkar samt en körgrupp från Stockholms musikgymnasium. Förutom ”In the Enigma of Light” framför vi Arvo Pärts ”Which was the son of…” under konserten. Vi är dessutom mycket glada över att Sverige Radio kommer spela in konserten!

Med denna välgörenhetskonsert vill vi tillsammans ge stöd till dem som har fått lämna allt. Vi önskar varmt välkomna till Sofia kyrka för en stämningsfull konsert och en gemensam insats för hopp i en hopplös situation! För att köpa biljetter – gå till Tickster. För mer information – gå till facebookevenemanget!